Αγαπητοί επισκέπτες, ευχαριστούμε για την κράτηση σας. Ελέγξτε τους παρακάτω όρους:

Όροι & Προϋποθέσεις για ξαπλώστρες

 • Το ωράριο για κρατήσεις ξαπλωστρών και και κρεβατιών είναι 10.00 έως 19.00
 • Σε περίπτωση που θα θέλατε να ακυρώσετε την κράτησή σας θα έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε έως και 24 ώρες πριν την ώρα άφιξης σας στο κατάστημα. Αφού μας ενημερώσετε γραπτώς μέσω email στο [email protected] και συγχρόνως ενημερώνοντας μας τηλεφωνικά στα +30 2352022020 ή +30 6981400000 θα λάβετε πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας. Σε περίπτωση που ακυρώσετε εντός λιγότερων των 24 ωρών ή δεν εμφανιστείτε στο κατάστημα για την κράτηση που έχετε κάνει τότε δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων. Με το πέρας αυτής της χρονικής περιόδου, η κράτηση δεν μπορεί να ακυρωθεί ούτε να σας επιστραφούν τα χρήματα.
 • Σε περίπτωση καθυστέρησης άνω των 45 λεπτών από την ώρα άφιξης που έχετε επιλέξει, η κράτησή σας ακυρώνεται αυτόματα. Εάν ενημερώσετε νωρίς για την αλλαγή της ώρας άφιξης σας η κράτηση σας δεν ακυρώνετε.
 • Σε περίπτωση κακοκαιρίας ή φυσικής καταστροφής, δεν έχουμε καμία ευθύνη. Έχετε όμως την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα αυτά στο μπαρ, στο καφέ ή στο Le Moon Shop κατά όλη την διάρκεια της ημέρας που είναι ανοιχτό το κατάστημα.

Όροι & Προϋποθέσεις για εστιατόριο

 • Το ωράριο για κρατήσεις στο εστιατόριο είναι 13.00 έως 19.00
 • Μέσα από το σύστημά μας έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση τραπεζιού τουλάχιστον για 24 ώρες μετά την παρούσα ημέρα και έως ένα μήνα μετά.
 • Δίνεται η δυνατότητα για κράτηση στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου.
 • Πηγαίνοντας στα επόμενα βήματα θα έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε μια προκαταβολή ανά άτομο για την τελική επιβεβαιώση της κράτησής σας. Σημαντική επισήμανση: Η κράτησή σας δεν θεωρείτε
  επιβεβαιωμένη εαν δεν εχει πληρωθεί η αντίστοιχη προκαταβολή. Η κατάσταση “Confirmed & pending payment” δεν θεωρείται επιβεβαιωμένη καθώς αναφέρεται μόνο στη διαθεσιμότητα . Θα θεωρηθεί επιβεβαιωμένη μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή της προκαταβολής και η κατάσταση της κράτησης γίνει “booking Confirmed”.Η προκαταβολή θα αφαιρεθεί απο το σύνολο του λογαριασμού σας στο εστιατόριο κατά την πληρωμή σας.
 • Παρακαλούμε έχετε υπόψιν ότι οι κρατήσεις στον εξωτερικό χώρο αφορούν συγκεκριμένες ώρες. Μέσω της ιστοσελίδας μας έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση έως 6 άτομα. Σε περίπτωση που θα θέλατε να κάνετε κράτηση για περισσότερα άτομα παρακαλούμε καλέστε μας στα τηλέφωνα +30 2352022020 ή +30 6981400000.
 • Σε περίπτωση που θα θέλατε να ακυρώσετε την κράτησή σας θα έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε έως και 24 ώρες πρίν την ημέρα της κράτησης αφού μας ενημερώσετε γραπτώς μέσω email στο [email protected] και συγχρόνως ενημερώνοντας μας τηλεφωνικά στα +30 2352022020 ή +30 6981400000 θα λάβετε πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας. Σε περίπτωση που ακυρώσετε εντός λιγότερων των 24 ωρών ή δεν εμφανιστείτε στο εστιατόριο για την κράτηση που έχετε κάνει τότε δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.